Aveti indoieli cu privire la depozitul sau garantia de inchiriere de masini? Iata tot ce trebuie sa stiti despre depozitul sau garantia pentru inchirieri auto atunci cand inchiriati o masina cu inchirereautoconstanta.ro!

Una dintre cele mai frecvente intrebari in inchirierea de masini este despre depozit sau garantie. Chiar este nevoie? Este posibil sa inchiriez o masina fara avans? Cat va fi? Ei bine, sa incepem de la elementele de baza, nu?

Cum functioneaza un depozit sau garantia pentru inchiriere de masini?

Depozitul/garantia pentru inchiriere de masini este o suma determinata de bani ceruta de compania noastra de inchiriere auto doar pentru a fi in siguranta in timp ce esti cu masina noastra. Daca masina este returnata foarte murdara sau cu zgarieturi, de exemplu, putem folosi o parte din bani pentru a repara masina.

Este pur si simplu o garantie pentru noi in cazul in care ceva nu va mearge bine in timpul rezervarii. Se intampla accidente, stim. Daca nu este nimic in neregula cand returnati masina, suma va fi returnata integral.

Cum se calculeaza depozitul?

Suma de bani pe care o veti lasa ca depozit sau garantie pentru masina de inchiriat depinde de perioada de inchirere si masina de inchiriat.

Iata un exemplu: daca rezervati o masina premium in Constanta si aveti 25 de ani, depozitul sau garantia va fi, mai mare decat daca ati rezerva o masina mica economica si ati avea 35 de ani. Are sens. dreapta? Cu cat riscul este mai mare pentru compania noastra, cu atat va trebui sa lasati mai mult ca depozit.

In cat timp compania noastra iti va returna depozitul sau garantia?

Oricare ar fi suma, noi vom pastra garantia doar in timpul perioadei de inchiriere a masinii. Cand veti returna masina, compania noastra va verifica ca intreaga masina este perfect in regula si va vom returna intreaga suma.

Este posibil sa evitati plata unui depozit sau garantii?

Din pacate, nu. Stim ca uneori nu este ideal, dar gandeste-te asa: compania inchiriereautoconstanta.ro iti incredinteaza ceva foarte valoros, de aceea este obligatoriu. Are sens sa pastram un depozit sau garantie in timp ce va bucurati de calatorie!

Depozitului sau garantia difera daca platesc online sau la destinatie?

Deloc, nu trebuie sa va faceti griji pentru asta!

Cand rezervati masina de inchiriat cu inchirieriautoconstanta.ro, puteti alege sa platiti online sau la destinatie. Nu exista nicio diferenta in depozitul sau garantia dvs., indiferent de optiunea de plata pe care ati ales-o.

Asta e! Daca mai aveti intrebari, scrieti-ne. Daca va simtiti pregatit sa inchiriati o masina, comparati cele mai bune preturi pe inchirieriautoconstanta.ro. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti pe site-ul nostru!