Închirierea unei mașini pentru munca ta este cu siguranță posibilă și este alegerea inteligentă chiar dacă deții o mașină. De ce?

Creșterea locurilor de muncă de tip ride sharing este de neoprit mai ales după pandemie. Oamenilor le place ideea de a fi propriul lor șef și de a avea un program de lucru flexibil. Evident, pentru a începe să lucrezi ca sofer, vei avea nevoie de o mașină de inchiriat sau personala. Dar este inteligent sa apelezi la o firma închiriere de mașini?

Din punct de vedere financiar, puteți câștiga mai mult decât costul de închiriere de masini într-o perioadă scurtă de timp. De obicei, ar trebui să faceti profit în câteva săptămâni. De fapt, dacă conduci cu normă întreagă, este posibil să câștigi 2000 RON pe săptămână.

Rețineți că majoritatea companiilor oferă tarife mai bune pentru închiriere de masini în scopuri de ride sharing.

De asemenea, atunci când închiriați o mașină pentru munca dvs., înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la reparații, întreținerea, deprecierea autoturismului și costurile de asigurare. Deci ai scapat deresponsabilitatea financiară.

Închiriere de mașini pentru ride sharing

Există mai multe întrebări despre închirierea de mașini pentru lride sharing. Poți lucra pentru Uber într-o mașină de închiriat? Este posibil să găsiți o mașină de închiriat Bolt? Raspunsul este da pentru la ambele intrebari! Puteți lucra pentru Uber și Bolt într-o mașină de inchiriat. Dar, de asemenea, puteți face și alte job-uri de livrare, cum ar fi Glovo,Tazz și multe altele!

Chiar dacă dețineți o mașină, nu este ideal să adăugați kilometri suplimentari masinii dvs. personale. Kilometri suplimentari înseamnă că mașina dvs. se poate defecta mai rapid și, desigur, se depreciaza. Acest aspect vă va afecta mașina personală și vă va face să obțineți mai puțin bani dacă vă vindeți mașina în viitor.

Uber și Bolt oferă servicii de închiriere de mașini prin aplicația lor, dar dacă nu doriți să rămâneți la o singură companie, vă recomandăm să căutați o masina la noi. Deoarece dacă închiriați o mașină printr-una dintre aceste companii, acestea nu vă permit să conduceți pentru nicio altă companie.

Asigurați-vă că verificați cerințele de șofer ale companiilor pentru a vedea dacă sunteți eligibil să conduceți pentru ei.